OlleBolle Blog

Trakteren op jouw feest (groot of klein)!

Elke gelegenheid is goed om een feestje te organiseren!Toch is dit een gekke periode om een heus feestje op poten te zetten. Maar er zijn van die momenten die echt onvergetelijk moeten gemaakt worden. Dan denk ik aan een trouwfeest of een communiefeest, of de geboorte van jullie kindje, maar eveneens jouw verjaardag, een jubileum.    "Kortom, belangrijke momenten genoeg om jouw gasten te trakteren. "
De aanwezige feestvierders worden door de huidige omstandigheden sterk terugg...Lees meer


Iemand feliciteren? Wij brengen jouw geschenkje

Ook in deze tijden zijn cadeautjes fantastischHet zijn rare tijden, nooit gedacht dat we dit ooit zouden meemaken.Bubbels, social distancing, mondmaskers,... dé woorden van 2020.
Vanaf morgen, woensdag 29 juli, worden de bubbels weer wat kleiner en is het organiseren van een heus feest even niet aan de orde.Je moet maar net diegene zijn die iets te vieren heeft; dat wordt een verjaardag in mineur, een jubileum om nooit meer te vergeten, een geboorte zonder cadeautjes (of toch met minder of...Lees meer


Nieuwe smaak: spekken met chocomoussevulling

Kennen jullie de spekken van Pierot Confiserie al?
Hopelijk voor jullie wel, want eenmaal je ze geproefd hebt ben je helemaal verkocht.
Vierkante spekken met super lekkere chocolade errond. De chocoladelaag is niet te dik, maar zeker ook niet te dun.Gewoonweg perfect om die heerlijke 'krak' te hebben wanneer je erin bijt. 
Heb je liever spekken met pure chocolade, jawel, die zijn er. Dit zijn de klassieke spekken.Toch eerder een liefhebber van melkchocolade. Hoor je me a...Lees meer


Zomerse Cuberdons

Heb jij ze al ontdekt onze zomerse cuberdons?
Cuberdons in de leukste kleuren en met de lekkerste smaken, namelijk aardbei, anijs, appel, citroen, sinaas en de klassieke cuberdons.
Wist-je-datje: de klassieke cuberdons zijn met frambozensmaak. Dit had je niet gedacht hé.

Ben je nieuwsgierig naar deze lekkere neuzekes, je kan ze bestellen via onze webshop 'Cuberdons' of op de markt.

Met cuberdons kan je een heerlijke coulis maken voor over jouw vani...Lees meer